Onze Kunstenaars

Wij geven onze kunstenaars een platform. Zij inspireren elkaar en organiseren samen met de vrijwilligers van de KunstKring elke 2 jaar de Berkelland atelierroute.

Rita Veltmaat
Kunstschilder

Met haar passie voor het swingen met de penseel creëert ze levendige werken vol experimentele kleurcombinaties. Geïnspireerd door haar omgeving, gaat ze op een reis met acrylverf en andere materialen om balans te vinden tussen vormen en kleuren. Haar schilderijen zijn een uitdaging voor de verbeelding en nemen je mee op een dansend avontuur. Ontdek de kracht van kleur en laat je betoveren door Rita's kunst.

Kleurrijke Abstractie

Swingen met de penseel, dat is mijn passie. Ik hou van kleur bekennen, het liefst met acrylverf. Experimenteel, ik zet de verf op en maak een reis met de kleuren die in me opkomen. De inspiratie haal ik uit de omgeving. Ik dans over het doek met penseel, vingers, spons of andere materialen. In mijn fantasie probeer ik de balans te zoeken tussen de kleuren en de vormen. Dat voel ik als een uitdaging. Al dansend op weg naar het einddoel. “Kleuren kun je mengen woorden niet”

Huis–Tuin Galerie Arti-Rita
’t Schoman 19
7478 RP Diepenheim
O651406966

Website: www.arti-rita.nl
E-mail: swingendpenseel@gmail.com