Onze Kunstenaars

Wij geven onze kunstenaars een platform. Zij inspireren elkaar en organiseren samen met de vrijwilligers van de KunstKring elke 2 jaar de Berkelland atelierroute.

Riny Slütter
Kunstschilder

Laat u inspireren door de prachtige schilderijen van Riny Slütter-Hulsebos, een gepassioneerde schilder uit Gelderland. Met haar focus op realistische schildertechnieken en de recente integratie van 23.7 karaats bladgoud in haar werk, creëert Riny unieke en adembenemende kunstwerken. Als vakdocent deelt ze graag haar kennis en vaardigheden met anderen.

Riny Slütter-Hulsebos ( Voorst 1954) is een schilder en vakdocent uit de gemeente Berkelland, Gelderland.

In 2015 rondde ze de Academie voor Realistische Schilderkunst af, evenals in 2017 de Vakopleiding Oude Meesters en later de Post HBO Train de Trainer voor Schilderdocenten aan de School voor Ambacht & Kunst Boulevard Magenta in Gelderland, Laag Soeren, waar zij sinds 2015 mee verbonden is als:
Vakdocent Realistische Schildertechnieken
Vakdocent Methoden & Materialen, Kleurenleer Olieverf, Flexlessen en Vakdocent Post-HBO Train de Trainer voor schilderdocenten.

In haar werken en in haar voortdurende ontwikkeling als schilder gaat haar belangstelling speciaal uit naar de realistische schildertechniek in olieverf.
De laatste ontwikkeling is schilderen met olieverf in combinatie met 23.7 karaats bladgoud.

Bekijk de schilderijen van Riny : www.purplemansion.nl
E-mail: rinyslutter@hotmail.com