Onze Kunstenaars

Wij geven onze kunstenaars een platform. Zij inspireren elkaar en organiseren samen met de vrijwilligers van de KunstKring elke 2 jaar de Berkelland atelierroute.

Marika Meershoek
2D en 3D mixed media

Kom mee op ontdekkingsreis door de kleurrijke en betoverende kunstwereld van Marika Meershoek. Ze laat zich leiden door haar gevoel en creëert op intuïtieve wijze prachtige kunstwerken met diverse materialen en vormen. Het proces van creëren en weten wanneer te stoppen is waar het om draait voor Marika. Laat je meeslepen en geniet van haar kunst zonder het te hoeven begrijpen. Ontdek je eigen beelden en fantasieën en beleef het grootste plezier samen met de kunstenaar. Kijk en laat je verbeelding de vrije loop!

Marika maakt haar kunstwerken op gevoel, zonder het in woorden te willen vangen waarom het gemaakt is zoals het gemaakt is. Zo vrij mogelijk, met vele materialen, kleuren en vormen. Juist het proces van doorgaan met een kunstwerk en het ‘weten’ wanneer te stoppen, zonder dat te kunnen verwoorden, is waar het Marika om gaat. Ze wil zich mee laten stromen en ergens aankomen, zonder precies te weten waar dat is. Genieten zonder te begrijpen. Zij nodigt de kijker uit om zelf ook een eigen beelden, fantasieën en gevoel in zich op te laten komen. Dat levert zowel voor de kijker als de kunstenaar het grootste plezier op.

Website: www.marikameershoek.nl
E-mail: info@marikameershoek.nl