Onze Kunstenaars

Wij geven onze kunstenaars een platform. Zij inspireren elkaar en organiseren samen met de vrijwilligers van de KunstKring elke 2 jaar de Berkelland atelierroute.

Margreet Markus
Tekenen, Schilderen, Fotografie en Ruimtelijk werk

Met haar achtergrond in gemengde media kiest ze de discipline die het beste past bij haar visie. Geïnspireerd door de natuur en alles wat haar aandacht vasthoudt, creëert ze werken die zowel de werkelijkheid als haar eigen verbeelding weerspiegelen. Bekijk haar werk op haar website of bezoek haar atelier, KunstWerkPlaats Margreet Markus, en laat je verrassen door haar unieke creaties.

Margreet Markus is beeldend kunstenaar, in 2011 afgestudeerd aan de kunstacademie AKI-ArtEZ in Enschede (gemengde media).
Ze maakt werk in verschillende disciplines: tekenen, schilderen, fotografie en beelden (brons), installaties. Ze kiest de discipline die het beste past bij wat ze met haar kunstwerk wil verbeelden.

Inspiratie haalt ze uit de natuur, al kan alles wat haar aandacht vasthoudt aanleiding zijn voor een werk. Bloei en verval in bos of tuin boeit haar evenzeer als zee en strand met de vele (fossiele) schelpen.

De werkelijkheid is uitgangspunt in haar werk maar door vrije associatie tijdens het werkproces ontstaat een ander, op zichzelf staand werk, in meer of mindere mate losgezongen van die werkelijkheid.

Op haar website is in wisselende samenstelling een deel van haar werk te zien.
Wilt u meer zien, dan kunt u op afspraak haar atelier, KunstWerkPlaats Margreet Markus, bezoeken. U bent ook zonder afspraak welkom als de KunstWerkPlaats-vlag in de tuin staat.

Website: www.margreetmarkus.nl
E-mail: info@margreetmarkus.nl