Onze Kunstenaars

Wij geven onze kunstenaars een platform. Zij inspireren elkaar en organiseren samen met de vrijwilligers van de KunstKring elke 2 jaar de Berkelland atelierroute.

Louis Spoelstra
Film, Fotografie, Mediakunst

Als kind begon mijn passie voor fotografie met een simpel kodakboxje en sindsdien heb ik me ontwikkeld tot een veelzijdige beeldmaker. Van urban landscapes tot magisch-realistische fotocollages, mijn werk is altijd authentiek en vol inspiratie. Nu richt ik mijn lens op de Achterhoek en haar prachtige landschap en mensen. Ontdek de schoonheid van de solitaire bomen, het licht op de bospaden en het oergevoel van puur leven door mijn ogen. Laat mij jouw verhaal vastleggen met mijn camera en ervaar de kracht en magie van het beeld.

Toen ik zeven was maakte ik mijn eerste foto’s met het kodakboxje dat ik van mijn opa kreeg. Van poes Flippie en van Gerrit de schildpad. Door dit magische boxje werd de fascinatie voor beeld geboren. De Filmacademie lag daarna in het verschiet en sindsdien beheersen film en fotografie mijn leven. Er is veel in Berlijn gefotografeerd en zijn korte video’s gemaakt. O.a een fotoserie ‘Urban Landscapes’. Ook maak ik graag magisch-realistische fotocollages.
Toen ik naar de Achterhoek trok voor een avontuurlijke wending in mijn leven was het vooral de authenticiteit van het landschap en de mensen die mij inspireerden. Ik herken mij in de solitaire bomen in het veld, in het licht op de bospaden en de akkers, in het oergevoel van puur leven.
Nu na vele jaren verwonder ik me nog steeds over de kracht en de magie van het beeld

Voor meer werk zie: www.louis-spoelstra.nl
e-mail: lcspoelstra@gmail.com