Onze Kunstenaars

Wij geven onze kunstenaars een platform. Zij inspireren elkaar en organiseren samen met de vrijwilligers van de KunstKring elke 2 jaar de Berkelland atelierroute.

Hugo Pos
Beeldend kunstenaar, cursusleider, digitale vormgever

Mijn werk bestaat uit zowel abstracte als figuratieve schilderijen. Bij abstract schilderen werk ik met kleuren, vormen en texturen zonder directe herkenbaarheid van de realiteit. Bij de figuratieve kunst worden de objecten en onderwerpen meer realistisch weergegeven. Combineer ik beide kunstvormen, dan streef ik naar een harmonieuze samenvoeging: Abstract-Realisme.

Kunstpuzzels
Nieuw is mijn collectie handbeschilderde houten legpuzzels, genaamd kunstpuzzels. Ze bevatten diverse onderwerpen, zoals portretten, modellen, dieren en gebouwen.
Ik geef cursussen in het maken van beelden met speksteen en in het maken van abstracte schilderijen. Beiden zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Digitale vormgeving
Decennia lang ben ik bezig met digitale vormgeving. Die omvat verschillende disciplines waaronder videografie, fotografie en digitale fotobewerking. Videografie is het proces van het maken van video’s, meestal ondersteund met muziek. De videoclips die ik maak zijn korte bewerkte video’s. Digitale fotobewerkingen bieden mij de mogelijkheid foto’s te verbeteren en aan te passen om nieuwe gewenste visuele esthetiek te bereiken.

ArtStudio: Vijverweg 1 Ruurlo
E-mail: hpos@live.nl
Website: www.hugopos.nl
Facebook: https://www.facebook.com/hugo.pos.3