Cursussen en Workshops

De cursussen en workshops worden gegeven door deskundige docenten. Bij voldoende aanmeldingen worden groepen gevormd voor beginners en gevorderden. Leden krijgen 5% korting op het cursusgeld.

CURSUS

Tekenen beginners

donderdag 13.30 - 16.00 uur

Docent: Françoise Martens
Doelgroep: beginners
Locatie: Atelier Kulturhus
Wanneer: 12 okt, 2, 16, 30 nov, 14 dec 2023 25 jan, 8, 29 feb, 14, 28 mrt 2024
Prijs: € 140 voor 10 lessen (excl. materiaal)

Er is een groep voor beginners en een groep voor gevorderden. De groepen hebben om de andere week les.

AANMELDEN WACHTLIJST

Françoise Martens
Tekenen beginners

Denk jij dat je niet kunt tekenen, maar je wilt het wel graag leren? Dan is deze cursus helemaal geknipt voor jou! In tien lessen leert Francoise Martens je tekenen met pen en potlood. Daar hoef je niet creatief voor te zijn en je zult merken dat tekenen makkelijker is dan je denkt!

Over Françoise

Al heel jong was zij gefascineerd door tekenen en kleuren. Alles wat geschikt was gebruikte ze voor haar fantasievoorstellingen. De kantlijnen in haar taal- en rekenschriften stonden vol met fraaie illustraties. Een doos met tubes echte plakkaatverf opende op haar 11e verjaardag een nieuwe wereld met eindeloze vertes en talloze perspectieven. Het dikke. gelige papier van oude behangboeken bood haar de mogelijkheid deze nieuwe wereld vorm te geven. Op de middelbare school blonk ze vooral uit tijdens de tekenlessen waar ze zich op uitdagende opdrachten stortte.
Het was duidelijk: voor Françoise was de Academie een vanzelfsprekende voortzetting van de middelbare school. De onderwijsbevoegdheid, aangevuld met de diploma’s ‘Mode en Illustratie’ en later ‘Fine Arts’, opende de weg naar het onderwijs. Daar droeg ze haar kennis en kunde over aan schooljeugd, volwassenen, amateurs en aankomende kunstenaars. De vreugde van haar cursisten over het resultaat motiveert haar om mensen te begeleiden en de reden om dat nog in lengte van jaren te blijven doen.
Meer over Françoise Martens: www.francoisemartens.nl