Cursussen en Workshops

De cursussen en workshops worden gegeven door deskundige docenten. Bij voldoende aanmeldingen worden groepen gevormd voor beginners en gevorderden. Leden krijgen 5% korting op het cursusgeld.

CURSUS

Portretschilderen gevorderden

woensdag 12.45 - 14.45 uur

Docent: Teodora Ionescu
Doelgroep: gevorderden
Locatie: Atelier Kulturhus
Wanneer: 27 sep, 4, 11, 25 okt, 1, 8, 15, 29 nov, 6, 13 dec 2023
Prijs: € 195 voor 10 lessen (excl. materiaal)

Teodora Ionescu
Portretschilderen gevorderden

Ben jij een ervaren kunstenaar en wil jij jouw portretschilderijen naar een hoger niveau tillen? Dan is de cursus portretschilderen van 10 lessen voor gevorderden echt iets voor jou! De cursus wordt gegeven door Theodora Ionescu.

De cursus is bedoeld voor gevorderden, hierdoor is het niveau van de lessen hoog en wordt er veel van je verwacht. Maar dit is juist de uitdaging die zorgt voor een optimale ontwikkeling en groei als schilder.

Wat kun je verwachten van de cursus portretschilderen? Je zult leren om het karakter van een persoon op het doek te laten spreken, waardoor het portret gaat leven. Daarnaast zul je ontdekken hoe je de huidtinten realistisch kunt maken en hoe je de gezichtskenmerken zoals de ogen, de neus en de mond kunt laten spreken.

Kortom, deze cursus is dé kans om jouw skills als portretschilder naar een hoger niveau te tillen en te laten zien wat je écht in huis hebt.

Meer over Teodora Ionescu lees je op: www.teodoraionescu.nl