Cursussen en Workshops

De cursussen en workshops worden gegeven door deskundige docenten. Bij voldoende aanmeldingen worden groepen gevormd voor beginners en gevorderden. Leden krijgen 5% korting op het cursusgeld.

BIJEENKOMSTEN

Kijk op eigen werk

dinsdag 19.30 - 22.00 uur

Docent: Geen docent
Doelgroep: (amateur) kunstenaars
Locatie: Grote zaal Kulturhus
Wanneer: 2023: 26 sept. en 28 nov - 2024: 23 jan., 26 mrt. en 28 mei
Prijs: € 20 voor 5 bijeenkomsten

Geen docent
Kijk op eigen werk

Inspireren, stimuleren, motiveren en van elkaar leren zijn de sleutelwoorden van 'Kijk op eigen werk'. Sinds 2022 worden er avonden georganiseerd waarop (amateur)kunstenaars hun werk laten zien om het met elkaar te bespreken. Gewoonlijk is er geen docent aanwezig. Soms wordt er wel een deskundige uitgenodigd. Spannend en zeer leerzaam!

De avonden van ‘Kijk op eigen werk’ zijn heel leerzaam, inspirerend, stimulerend, en ook heel gezellig. De goede sfeer komt door de creativiteit die gemoedelijkheid in de hand werkt. Beginnende kunstenaars zijn van harte welkom om eraan deel te nemen, maar in de praktijk vinden ze het doodeng om hun werk te laten zien. Dat blijkt dan weer enorm mee te vallen, want iedereen is er om iets van een ander te leren. Dus gewoon komen! Je steekt er veel van op!

Voor ‘Kijk op eigen werk’ wordt dikwijls een thema opgegeven. Dat thema wordt bedacht door de mensen die aanwezig zijn. Vervolgens wordt er iets mee gemaakt en dat wordt bij de volgende bijeenkomst besproken. Het hoeft niet klaar te zijn.

Mensen die graag aan deze avonden willen deelnemen kunnen zich via het aanmeldformulier aanmelden bij coördinator Marion Schmitz voor een seizoen van vijf avonden. Je hoeft geen lid van de KunstKring te zijn, hoewel de penningmeester wel blij is als je dat bent of wordt. Als je vooruit betaalt zijn de kosten € 20. Van Marion krijg je een bevestiging waarop onder andere staat op welk bankrekeningnummer je het bedrag kunt overmaken. Je kunt ook per avond deelnemen en contant € 5 betalen. Dit bedrag is inclusief koffie of thee. In de pauze wordt een glaasje fris of wijn geschonken.