Creatief voor senioren

Boetseren, tekenen, verhalen vertellen enz.
Vrije inloop op woensdag van 9.30 ‒ 11.30 uur
in de maanden juli en augustus
Docenten: Marianne Dekkinga, Truus Oosterhuis en Liesette Wetzels
Kosten: € 2.50 contant per ochtend
Locatie: Kulturhus Ruurlo

 

Woensdagochtend: tijd voor gezelligheid en creativiteit

Doorgaans gaan mensen in de zomer met vakantie. De familieleden die thuis blijven lopen dikwijls met hun ziel onder de arm. Hun huis is aan kant, de tuin geharkt, geen aanspraak, want iedereen is weg. Daar heeft de KunstKring iets op gevonden. In de maanden juli en augustus worden activiteiten georganiseerd voor zestig plussers die graag eens iets anders willen doen dan wat zij gewend zijn. Die houden van gezelligheid, maar wel met een doel. Leren boetseren, tekenen, schilderen, bloemschikken, collages of kaarten maken en nog veel meer. Je kunt het zo gek niet bedenken of bij de Kunstkring zijn mensen die in het een of andere les kunnen geven.
Iedereen die zin heeft om mee te doen mag komen. Je hoeft je niet van tevoren op te geven en je dochter, buurman of vriendin mag ook mee. Enne… woont u in niet in Ruurlo, maar wel in Berkelland dan bent u ook van harte welkom!
We beginnen op de eerste woensdagochtend met kennismaken en een kopje koffie. Daarna gaan we aan de slag met een blok klei.
Als er voldoende belangstelling is dan gaan we er in september mee door.
We zien je graag op 6 juli in het Kulturhus in Ruurlo!

tijd voor gezelligheid en creativiteit

Zoals boetseren, of….

tekenen, of….

schilderen, of….

bloemschikken, of….

collages maken, 

en nog veel meer….