Cursussen en Workshops

De cursussen en workshops worden gegeven door deskundige docenten. Bij voldoende aanmeldingen worden groepen gevormd voor beginners en gevorderden. Leden krijgen 5% korting op het cursusgeld.

CREATIEVE OCHTEND

Creatief voor senioren

donderdag 09.30 - 11.30 uur

Docent: Truus Oosterhuis
Liesette Wetzels
Marianne Dekkinga

Doelgroep: senioren
Locatie: Atelier Kulturhus
Wanneer: donderdag 4 jan 2024 - 12 dec 2024
Prijs: € 2.50 per ochtend (incl. materiaal)

Elke donderdagochtend.
Aanmelden voor deze creatieve ochtend is niet nodig. Je kunt komen wanneer je zin hebt. De kosten zijn €2,50 per keer.

Truus Oosterhuis
Liesette Wetzels
Marianne Dekkinga
Creatief voor senioren

Tijd voor gezelligheid en verrassende creativiteit! Wegens groot succes in 2022 gaan de creatieve inloop ochtenden in 2023 door. Speciaal voor die mensen die graag gezelligheid combineren met iets om handen. Heb je je kleinkinderen te logeren? Breng ze mee. Woon je buiten Berkelland? Je bent van harte welkom! We tekenen, boetseren, schilderen, bloemschikken, maken collages of kaarten en nog veel meer. Laat jij je ook verrassen?

Het succes met de proef die in de zomer van 2022 in het atelier van de KunstKring werd gehouden gaf aanleiding om afgelopen najaar een volgende serie bijeenkomsten te organiseren. Ook toen was er grote belangstelling en het jaar werd afgesloten met een feestelijke Kerstlunch. Inmiddels is het september 2023 en de belangstelling om naar de creatieve ochtenden te komen is onverminderd groot. Iedereen die zin heeft om mee te doen mag komen. Senior of niet. Je hoeft je niet van tevoren op te geven en je dochter, kleinkind, buurman of vriendin mag ook mee. Enne… woon je buiten Berkelland dan ben je ook van harte welkom! Goede zin is het belangrijkste.

Wat we gaan doen is altijd een verrassing. Het programma staat niet van tevoren vast. We boetseren, tekenen of wolvilten of we maken iets moois met de bloemen die op dat moment bloeien. In augustus hebben we de expositie in de Dorpskerk bezocht. Geregeld worden nieuwe dingen bedacht die leuk zijn voor de mens. Heb je zelf een leuk idee? Laat het horen!

Heb je zin in zorgeloze gezelligheid met vrolijke verrassingen dan ben je van harte welkom op donderdagochtend in het atelier van de KunstKring in het Kulturhus van Ruurlo.