Exposities

Frida Boland

Exposeert schilderijen

2 feb 2024 - 27 mrt 2024
Kulturhus, Nieuweweg 5, Ruurlo
Open op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur

Frida Boland
Exposeert schilderijen

Onder de naam Atelier Tara verzorgt Frida al jaren teken- en schilderlessen, Ze hebben meestal een spirituele achtergrond zoals Mandala en Chakra tekenen, maar de onderwerpen gaan ook over de natuur en de oude culturen met als thema de Boeddha-, Egypte- en Indiaanse symboliek.

Frida Boland verzorgt onder de naam Atelier Tara al jaren inspirerende teken-en schildercursussen. In haar eigen atelier in Doetinchem worden cursussen gegeven met meestal een spirituele achtergrond zoals het Mandala en Chakra tekenen, maar ook onderwerpen over de natuur en de oude culturen met als thema de Boeddha, Egypte en Indiaanse symboliek.
Frida is auteur van vijf boeken die over deze thema’s gaan.

Frida is altijd op zoek naar unieke identiteit en betekenis. De kunstwerken van Frida ontstaan uit haar fascinatie voor oude volkeren en culturen; ze weet er ook heel veel van. Tijdens haar vele reizen liet ze zich inspireren door voorbije en nog bestaande rituelen, objecten, legenden en religies van andere werelddelen. Haar werken hebben een magische spirituele lading die op hun beurt weer anderen inspireren.
De intentie van haar werk is bijdragen aan zowel haar eigen groei als die van anderen. Het is ook een mogelijkheid om een expositie van haar werk aan te vragen en ze schildert portretten in opdracht.
Haar schilderijen en iconen zijn te koop.

Voor meer informatie: e-mail- info@ateliertara.nl    www.ateliertara.nl