Exposities

Cursisten Expositie 2024

Cursisten exposeren hun werk

29 mrt 2024 - 23 apr 2024
Kulturhus, Nieuweweg 5, Ruurlo
Open op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur
Opening: 29 maart 2024 - 16.00 uur

Aanmelden kan tot 8 maart 2024

AANMELDEN

Cursisten Expositie 2024
Cursisten exposeren hun werk

Er is alle reden om trots op te zijn: het werk van onze cursisten. De expositie bestaat uit kunstwerken van de cursussen Beeldhouwen, Boetseren, Drybrush, Glasfusie, Kantbreien, Kalligraferen, Patchwork, Portret Schilderen, Stippen, Schilderen met acryl en olieverf, Schilderen als Corneille, Tekenen en Wolvilten.

Alle reden om trots op te zijn: het werk van onze cursisten. Daarom is het weer tijd om dat werk te laten zien in de grote Overzichtsexpositie Cursisten jaar 2023/24. De expositie wordt op 29 maart om 16.00 uur feestelijk geopend.
Iedereen is van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. De expositie bestaat uit kunstwerken van de cursussen Beeldhouwen, Boetseren, Drybrush, Glasfusie, Kantbreien, Kalligraferen, Patchwork, Portretschilderen, Stippen op porselein, schilderen met Acryl en Olieverf, schilderen als Corneille, Tekenen en Wolvilten. Je ziet: we hebben een veelzijdig aanbod van cursussen. Daar wordt met veel enthousiasme aan deelgenomen. Prachtige kunstwerken zijn daarvan het resultaat. De werkgroep Cursussen is blij en trots dat ze ook dit jaar deze tentoonstelling samen met de Expositiegroep kan realiseren.

Als je overweegt je in het komende seizoen in te schrijven voor een of meerdere cursussen, dan is de opening van deze tentoonstelling een heel mooi moment om met oud-cursisten te praten over hun ervaring met de cursus die zij gevolgd hebben.