Cursisten Expositie 2023

Cursisten Expositie 2023

Cursisten overzicht expositie
31 maart t/m 26 april 2023
Kulturhus, Nieuweweg 5 in Ruurlo
op werkdagen van 09.00-17.00 uur
Feestelijke opening 31 maart 16.00

Cursisten tonen hun werk in een overzichtsexpositie
 

Alle reden om trots op te zijn: het werk van onze cursisten. Daarom is het weer tijd om dat werk te laten zien in de grote Overzichtsexpositie Cursisten jaar 2022/23. De expositie wordt op 31 maart om 16.00 uur feestelijk geopend door onze tekendocent Françoise Martens.

Iedereen is van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. De expositie bestaat uit kunstwerken van de cursussen Beeldhouwen, Boetseren, Drybrush, Glasfusie, Kantbreien, Kalligraferen, Patchwork, Portretschilderen, Stippen, Schilderen met acryl en olieverf, Schilderen als Corneille, Tekenen en Wolvilten. Je ziet: we hebben een veelzijdig aanbod van cursussen. Daar wordt met veel enthousiasme aan deelgenomen. Prachtige kunstwerken zijn daarvan het resultaat. De werkgroep Cursussen is blij en trots dat ze ook dit jaar deze tentoonstelling samen met de Expositiegroep kan realiseren.

Als je overweegt je in het komende seizoen in te schrijven voor een of meerdere cursussen, dan is de opening van deze tentoonstelling een heel mooi moment om met oud-cursisten te praten over hun ervaring met de cursus die zij gevolgd hebben.

De expositie is te bewonderen van 31 maart t/m 26 april 2023 op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur. De toegang is gratis.