Cursussen en Workshops

De cursussen en workshops worden gegeven door deskundige docenten. Bij voldoende aanmeldingen worden groepen gevormd voor beginners en gevorderden. Leden krijgen 5% korting op het cursusgeld.

WORKSHOP

Sieraden maken

zaterdag 11 nov 2023
13.00 - 16.00 uur

Docent: Eelke Hasselo
Doelgroep: beginners
Locatie: Atelier Kulturhus
Prijs: € 35 (incl. 1e materiaal)

Alleen bij voldoende belangstelling gaat de workshop door. Degenen die zich aanmelden krijgen zo spoedig mogelijk een bevestiging.

AANMELDEN WORKSHOP

Eelke Hasselo
Sieraden maken

Lijkt het je leuk om je eigen sieraad te maken? Dan is deze workshop van Eelke Hasselo echt iets voor jou! Je leert verschillende technieken en je kunt - puttend uit een royale collectie kralen - jouw eigen unieke sieraad creëren. Geschikt voor beginners en gevorderden. Loop trots de deur uit met je zelf gemaakte sieraad.

Eelke Hasselo (40jr.) uit Eibergen heeft van haar hobby haar werk gemaakt. In 2005 begon ze een eigen winkel met diverse creatieve materialen. Door de jaren heen kwamen er steeds spullen voor meer hobby’s bij. Zo kan je er tegenwoordig breiwol, haakgaren, naai fournituren, allerlei knutselpakketjes voor jong en oud, borduur pakketten, diamondpainting en nog veel meer vinden. Maar kralen en een uitgebreide collectie materialen die nodig zijn om er sieraden van te maken waren vanaf dag 1 in de winkel te vinden. Al vanaf kind was Eelke creatief bezig. En door de jaren heen heeft ze zich vele technieken eigen gemaakt. Voor klanten maakt ze op bestelling de mooiste sieraden, van stoer tot klassiek, van hip tot chic. Ook geeft ze vele workshops zoals sieraden maken, mozaïeken, decopatch en nog veel meer.

Info over de workshop:
Iedereen kan bij deze workshop een mooi sieraad maken.
Eelke legt kort verschillende technieken uit, zoals rijgen, kettelen, een doorgestoken ketting, een zwevende ketting, spiraalarmband. De voorbeelden gaan tijdens de workshop van hand tot hand zodat ze goed van dichtbij bekeken kunnen worden en ook even om de techniek te proberen. Als de keuze voor de techniek is gemaakt, is het tijd voor het uitkiezen van de kralen. Er is een zeer royale collectie kralen, in vele kleuren, materialen en vormen, grote en kleine. Daarna krijgt iedereen één op één precies uitgelegd hoe het moet. Deze workshop is geschikt voor beginners en gevorderden. Na afloop ga je trots naar huis met je eigen gemaakte sieraad. Normaal neemt Eelke alleen zilverkleurige materialen mee, maar heb je liever goud-, koper- of bronskleur? Geef dit dan even door bij je aanmelding.
Tip1: bepaalde kleding in gedachten om wat bij te maken? Neem het mee!
Tip 2: voor wie hem nodig heeft: Neem je bril mee. 😉