Cursussen en Workshops

De cursussen en workshops worden gegeven door deskundige docenten. Bij voldoende aanmeldingen worden groepen gevormd voor beginners en gevorderden. Leden krijgen 5% korting op het cursusgeld.

OPEN ATELIER

Open atelier is afgelast

vrijdag 13.30 - 16.30 uur

Docent: Zonder docent
Doelgroep: beginners
Locatie: Atelier Kulturhus
Wanneer: 22 sep, 6, 13, 20 okt, 3, 10, 17 nov, 1, 8 dec 2023
Prijs: € 45 voor 9 bijeenkomsten (excl. materiaal)

Dit open atelier is afgelast

Zonder docent
Open atelier is afgelast

Tijd om je hobby uit te oefenen; tijd voor jezelf. En dat op vrijdagmiddag! Mensen die al langer schilderen en/of boetseren of een andere hobby hebben kunnen in het atelier terecht.

Het Open Atelier ‘Boetseren en schilderen’ is jaren geleden gestart door een aantal creatieve dames. Ze kwamen bij elkaar in een voormalig kippenhok in Barchem. Nadat het Kulturhus in september 2006 was geopend kwamen ze op dinsdagmiddag bij elkaar om te boetseren, te tekenen of te schilderen. En het was sindsdien altijd een groot succes. In coronatijd ging het niet door, maar nu kan het weer. Wat betekent Open Atelier? Hoe gaat het in zijn werk? Mensen die al langer schilderen en/of boetseren kunnen in het atelier hun hobby uitoefenen. Bijvoorbeeld boetseren of schilderen. Dat gebeurt in een ontspannen sfeer zonder docent. Stimulerende ondersteuning in woord en, waar nodig, daad komt van de andere deelnemers.
Waarom is het Open Atelier zo leuk? Van de deelnemers horen we altijd dat er een fijne sfeer hangt omdat het aanstekelijk en inspirerend werkt om samen creatief bezig te zijn.