Ons Theaterbus Programma – Seizoen 2018/2019

 

 

Extra informatie over de Theaterbus

 

Wij weten dat we weer heel veel mensen een plezier doen met de mogelijkheid veilig en comfortabel theaters in de regio te bezoeken.
De opera hoort inmiddels tot het vaste repertoire van het Theaterbusprogramma. Dit seizoen hebben we voor maar liefst twee Italiaanse opera’s plaatsen kunnen reserveren, aangevuld met een klassiek concert met werk van twee oude meesters en – verrassend! – voor de eerste keer cabaret met een eigenzinnig cabaretier.
Alle aangename kanten aan theater- en museumbezoek met de Theaterbus blijven natuurlijk bestaan: een vaste opstapplaats in Borculo, Ruurlo en eventueel Vorden; een inleiding op wat komen gaat tijdens de rit; uitstappen voor de ingang van de schouwburg en daar ook instappen voor de terugreis; niet hoeven zoeken naar een parkeerplaats; bij slecht weer veilig onderweg en – niet in de laatste plaats – in gezelschap van mensen die jouw interesse delen. Kortom, gezellig, veilig, comfortabel en gemakkelijk!
Lees over elk programma-onderdeel meer op deze website. Je kunt daar nu al toegangskaarten bestellen! Wacht niet te lang met aanmelden.

 
Heb je nog vragen over de Theaterbus?
bel dan Ton van Uem, tel. 0545 272754 of stuur een e-mail naar communicatie@kunstkringruurlo.nl
 
Er zijn enkele spelregels:
     

  • je bestelt en betaalt de toegangskaarten via deze website vóór de uiterste sluitingsdatum
  • bestelde en betaalde toegangskaarten kunnen niet worden teruggegeven, je zorgt zelf eventueel voor vervanging
  • een rollator en een rolstoel zijn in principe geen bezwaar. Alleen het aantal beschikbare rolstoelplaatsen in de schouwburg is vaak beperkt. Graag even vooraf doorgeven aan Ton van Uem (zie hierboven)
  • om de Theaterbus kostendekkend te kunnen laten rijden moeten minimaal 30 belangstellenden zich opgeven, die elk € 13 betalen voor de bus. Wanneer dit aantal niet wordt gehaald, zal de bus niet rijden en krijg je gegarandeerd binnen de kortste tijd je geld terug
  • elke rit met de Theaterbus wordt enkele weken tevoren in persberichten en via de Nieuwsbrief van de KunstKring aangekondigd. Enkele dagen voor het theaterbezoek ontvangt iedere deelnemer een mailbericht met praktische informatie
  • Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze Nieuwsbrief.

Naar Theaterbus Programma