Onze Kunstenaars

KunstKring Ruurlo biedt alle kunstenaars uit de Achterhoek een platform: 

  • om samen te werken, elkaar te helpen en te inspireren 
  • om kennis en ervaring te delen 
  • voor een eigen plaats op de website van de KunstKring
  • voor extra publiciteit & promotie van hun werk en atelier 

Voor € 18,50 per jaar wordt dit alles voor & door kunstenaars gerealiseerd.
Meer weten of gelijk aanmelden? Klik dan hier

 


  
Ben je een amateur- of een professionele kunstenaar en woon je in de Achterhoek?
Voor € 18,50 per jaar bieden wij jou het volgende:
 

 

Contact & samenwerking met lokale kunstenaars

Je wordt onderdeel van een collectief gelijkgezinden. Niets is verplicht, je kunt je mengen in een groep Achterhoekse kunstenaars. Een ideaal collectief om kennis en ervaring te delen. Voor inspiratie. Voor feedback. Voor het verkennen van andere disciplines. Of gewoon voor de gezelligheid. Zowel offline als online.

 

 

Toegang tot onze besloten Facebook-groep voor kunstenaars

Alle kunstenaars krijgen toegang tot onze besloten Facebook-groep, indien gewenst. De online creatieve couveuse van KunstKring Ruurlo. Ideaal voor direct online contact, voor advies, het delen van kennis, het opdoen van inspiratie, het tonen van foto’s van je project. Alles voor & door kunstenaars.

 

 

Deelname aan Kijk op eigen Werk

Je hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan de ‘Kijk op eigen Werk’ bijeenkomsten. Daar wordt elkaars werk besproken, om meer kennis en inzicht te verkrijgen. Soms wordt aan de hand van een thema gewerkt of wordt een externe deskundige uitgenodigd.
Naast 7 maart en 23 mei zijn de volgende data voor 2023 bekend: 26 sept. en 28 nov. en in 2024: 23 jan. – 26 maart – 28 mei en 23 juli. Aanvang 19.30 uur. In plaats van vier keer per seizoen wordt de avond zes keer gehouden. De zes avonden kosten € 30. Om de administratie zo beperkt mogelijk te maken is het zeer gewenst als je jezelf aanmeldt en vooraf via het aanmeldformulier betaalt, zie onderaan deze pagina. Meer informatie klik hier.

 

Gratis extra publiciteit en promotie

Elke kunstenaar die lid is van de KunstKring kan met een persoonlijke pagina worden opgenomen in ons overzicht ‘Onze Kunstenaars’ op deze website. Er is ruimte voor je eigen boodschap, een foto van een kunstwerk en je contactgegevens, inclusief een link naar je website.
Ook word je als kunstenaar, of als collectief, zoveel mogelijk meegenomen in onze PR en communicatie-uitingen. Denk hierbij aan onze wijdverspreide digitale nieuwsbrief, de culturele agenda in lokale kranten, persberichten, maar ook via onze social media kanalen op Facebook, Instagram en YouTube.

 

Deelname aan diverse exposities

Als lid van onze groep ‘Onze Kunstenaars’ kan je deelnemen aan de tweejaarlijkse Berkellandse Atelierroute. Daarnaast wordt er regelmatig een expositie georganiseerd in het Kulturhus in Ruurlo. Over andere manieren van exposeren wordt nagedacht. Heb je ideeën? laat het weten!

 

 

 

Meld je hieronder aan

Aanmelden is snel en eenvoudig. Vul onderstaand formulier in en klik op de button ‘Verzenden’
Voorwaarde is wel dat je lid bent van de KunstKring Ruurlo, zie lid worden

Heb je nog vragen over deelname aan ‘Onze Kunstenaars’? Stuur een e-mail naar onze coördinator Marion Schmitz via onzekunstenaars@kunstkringruurlo.nl.

De Vereniging KunstKring Ruurlo houdt zich aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming