“Chamber Guitars”

“Chamber Guitars”

Vrijdag 12 april 2019 – Theaterzaal Kulturhus – Aanvang 20.30 uur
met Joost Zoeteman en Wolf Martini
Verschillende soorten gitaren en stijlen
zoals jazz, pop, gipsyswing en bossa nova
Vrije gift – iedereen is welkom

Joost Zoeteman & Wolf Martini

Deze twee bekende gitaristen uit de jazz scene en de wereldmuziek nemen je mee in de veelzijdige wereld van de gitaar. Vanwege de intieme en akoestische bezetting is dit programma specifiek geschikt voor onze Theaterzaal. Verschillende soorten gitaren en stijlen komen aanbod, zoals jazz, pop, gipsyswing en bossa nova. Naast het spelen vertellen de heren over de achtergrond van de gitaar en de gespeelde stukken. Het speelplezier spat er vanaf en de losse stijl van presenteren belooft een geslaagde avond.

Aan dit bijzonder muzikale gebeuren gaat de Algemene Ledenvergadering van de KunstKring Ruurlo – alleen toegankelijk voor leden – vooraf. Daarna om 20.30 uur is iedereen, dus ook niet leden, die warm loopt voor dit genre muziek hierbij van harte uitgenodigd!

 

Luisteren en kijken op Youtube
  
Lees meer…

 
 
Meer informatie

   

Wolf Martini kennen wij van zijn optreden met Denise Jannah. Met haar speelde hij ook op het North Sea Jazzfestival, het Azerbijdjan Jazzfestival en het Joy of Jazz Festival in Zuid-Afrika. Ook toerde hij met haar door Indonesië en Zuid-Afrika. Wolf Martini is afgestudeerd aan het Hilversums Conservatorium/ Amsterdamse Hogeschool van de Kunsten. Zijn diversiteit ontwikkelde hij door optredens met Rita Reys, maar ook door theatertournees met soul-revue Big, Black & Beautiful en pop-soul-zangeres Ruth Jacott. Hij is onder andere te horen op CD’s van Mathilde Santing, Deborah J.Carter en Dana Winner met het Metropole Orkest. Zijn optredens in de popmuziek reiken van Candy Dulfer tot George Baker en Edsilia Rombley.
Joost Zoeteman kennen wij van een optreden tijdens het Kasteeltuin Festival en van zijn optreden met de Rosenberg Family in de Dorpskerk. Verder is hij bekend van onder meer verschillende tournees met de bekende Tchavolo Schmitt en de familie Rosenberg. Ook opende hij in het verleden het North Sea Jazz Festival en deelde het podium onder andere met de internationaal gelouwerde musici Nilson Matta, Nancy Marano.