Jubileumfeest + Holy Smoke

Jubileumfeest + Holy Smoke

Wegens coronavirus verschoven naar nader te bepalen datum in 2021
JUBILEUM ACTIVITEIT
voor leden van de KunstKring
Theaterzaal Kulturhus – Aanvang 20.00 uur
met de swingende band Holy Smoke

Jubileumfeest ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de Kunstkring Ruurlo

De Kunstkring is jarig! De vereniging wordt dit jaar 25 jaar. Een grote prestatie voor een culturele vereniging. Een prestatie waar allen, die er een steentje aan bij gedragen hebben of nog steeds doen, trots op mogen zijn. Het bestuur wil dit heuglijke feit graag vieren!
 
Op 9 mei 2020 zijn alle leden van de KunstKring van harte welkom bij een gezellig jubileum feest. Ben je nog geen lid, meld je dan gauw aan: lid worden, want dit feest wil je niet missen!
Rond 20 april kun je de uitnodiging verwachten. Je komt toch óók, met of zonder partner?
 
Het feest wordt in de Theaterzaal van het Kulturhus in Ruurlo gehouden. Het begint om 20.00 uur en duurt tot we er genoeg van hebben. Heb je zin om te dansen of wil je gewoon luisteren of gezellig babbelen met de anderen? Alles is mogelijk. De vijf musici van de swingende band Holy-Smoke spelen Amerikaanse swing, blues en country uit de tijd dat de grammofoonplaat van bakeliet was en de liefde voor altijd. Sfeervolle nothing-on-the-hand-muziek met glimlach-garantie!
Alle musici spelen ook in andere bands en zijn van veel muzikale markten thuis. Zo spelen Rob, Marjolein en Anurakt Latin muziek. En zijn Rob en Marjolein goede vertolkers van tango- en Balkan muziek. Veel muziekstijlen komen voorbij en Holy-Smoke staat garant voor een ontzettend gezellige avond. Jullie komen toch ook?

Over het wel en wee, het ontstaan en de groei, kortom: de geschiedenis van de KunstKring, wordt een boek geschreven dat half juli uitkomt.
Een boek dat je niet mag missen! Je kunt je al aanmelden, dan ben je zeker van een exemplaar. Zie JUBILEUMBOEK

Cadeautip:

 
De muzikanten van Holy Smoke:

Hinke Goulooze: leadzang/gitaar
Marjolijn Mellema: viool/zang
Anurakt Scheepers: tresgitaar/banjo/zang
Minco Coenraad: contrabas/zang
Rob Vlaar: accordeon/saxofoon/lepels/zang