Jubileumboek 25 jaar

Jubileumboek 25 jaar

JUBILEUM ACTIVITEIT
Jubileumboek met het wel en wee van 25 jaar KunstKring Ruurlo
Prijs € 19,25
verschijnt half januari 2021 (nieuwjaarsbijeenkomst)

Jubileumboek ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan
van de KunstKring Ruurlo

Vaak brengen verenigingen en organisaties een boek uit ter gelegenheid van een jubileum. Zo ook de KunstKring Ruurlo. Over het wel en wee, het ontstaan en de groei, kortom, de geschiedenis van de KunstKring, wordt een boek geschreven dat naar alle waarschijnlijkheid half juli uitkomt. Er staan veel foto’s, feitjes en wetenswaardigheden in van de activiteiten, die gedurende vijfentwintig jaren werden georganiseerd. Ook foto’s van kunstwerken van (oud) exposanten worden er in opgenomen.
 
“Waarom”, zo vraag je je wellicht af,” zou ik dit boek willen kopen?” Daar zijn veel redenen voor te bedenken. Bijvoorbeeld: Dat kan zijn omdat je nog niet zo lang in Ruurlo woont en wilt weten wat de KunstKring zo al organiseert. Of andersom: je woont al heel lang in het dorp en vindt het dé gelegenheid om te weten te komen wat die vereniging nu eigenlijk/allemaal doet.
Het kan ook zo zijn dat jouw naam, of die van een bekende er in voorkomt. Misschien ben je zelf één van de oprichters, of maak je deel uit van het verhaal. En wil je sommige delen nog eens nalezen, om herinneringen op te halen. Er kán ook een foto in staan van jouw eigen kunstwerk. Veel foto’s (van toen en van nu) maken het beeld compleet. De prijs wordt € 19,25.
 
Graag zorgen wij ervoor dat er in juli genoeg exemplaren beschikbaar zijn voor alle liefhebbers. Je helpt ons enorm als je onderstaand formulier invult.