Kunst zoals Rembrandt

Kunst zoals Rembrandt

Liefst meer dan honderd kunstwerken zijn binnen gekomen!
De opening is op zondag 13 oktober om 13.30 uur.
De kunstwerken worden tentoongesteld op werkdagen tussen 14 oktober
en 20 november 2019 in het Kulturhus in Ruurlo.

Klik op logo voor
‘Rembrandt in Ruurlo’

Beleef Rembrandt in Ruurlo!

Op de oproep aan (amateur)kunstenaars en cursisten om werk in te leveren, geïnspireerd door het werk van Rembrandt, zijn meer dan honderd aanmeldingen uit het hele land binnen gekomen, die inmiddels bij ons zijn ingeleverd. We zijn blij verrast hoe goed en mooi de kunstwerken zijn. Wat een ongelooflijk talent!
De kunstwerken vormen de expositie ‘Rembrandt in Ruurlo’, die op 13 oktober om 13.30 uur feestelijk zal worden geopend door burgemeester Joost van Oostrum. Deze kunstwerken worden tentoongesteld tussen 14 oktober en 22 november 2019 in het Kulturhus in Ruurlo. Tevens zijn alle werken gefotografeerd en hier zal een videopresentatie van worden gemaakt, die tijdens het concert van Trio Cordevento op 13 oktober om 15.00 uur wordt vertoond.

Prijs voor de winnaar
Tussen 13 oktober en 22 november kan het publiek haar stem uitbrengen op haar favoriete kunstwerk.
De maker van het mooiste kunstwerk dat de meeste stemmen krijgt, ontvangt een mooie prijs, namelijk een passe-partout voor alle concerten en lezingen in 2020!
De prijs wordt uitgereikt op 22 november door Jan Six in de pauze van zijn lezing Rembrandt en Hendrickje (Stoffels uit Bredevoort).

Kom, kijk, geniet en breng uw stem uit!

  

Afleveren van de kunstwerken