Cursisten Expositie 2021

Cursisten Expositie 2021

Wegens coronavirus komt deze expositie te vervallen
JUBILEUM ACTIVITEIT
Cursisten overzicht expositie

Kulturhus, Nieuweweg 5 in Ruurlo
op werkdagen van 09.00-17.00 uur

Cursisten tonen hun werk in een overzichtsexpositie
 
Het aantal deelnemers dat zich inschrijft voor cursussen die door de KunstKring Ruurlo worden aangeboden is al jaren groot en hun aantal groeit jaarlijks. Het seizoen 2019-2020 zijn wij goed van start gegaan. De cursussen die in januari een vervolg kregen of met een nieuwe serie lessen begonnen, deden dit met een ruim deelnemersaantal.
Hiermee zijn wij als KunstKring Ruurlo natuurlijk heel blij.
Al die cursisten maken door het seizoen heen mooi werk. Wij willen hen dan ook graag in de gelegenheid stellen om hun mooiste werk te laten zien in een expositie die in het Kulturhus ingericht zal worden en daar te bezoeken zal zijn tot 27 mei.

De expositie wordt feestelijk geopend op vrijdag 3 april om 16.00 uur in het Kulturhus. Iedereen is van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.
De expositie is opgebouwd uit de kunstwerken die vervaardigd zijn tijdens de cursussen Schilderen met aquarel en schilderen met olieverf, Boetseren, Patchwork/Quilten, Tekenen, Portretschilderen, Wolvilten, Fotograferen en Kalligraferen.
Een veelzijdig aanbod van cursussen waaraan met veel enthousiasme wordt deelgenomen, met vaak prachtige kunstwerken als resultaat.

Kom, zie en bewonder het werk van onze cursisten!

Als je overweegt je in het nieuwe seizoen in te schrijven voor een of meerdere cursussen, dan is de opening een heel mooi moment om met de cursisten te praten over hun ervaringen. Een extra reden om op 3 april a.s. naar de opening te komen. Ben je dan verhinderd? De expositie is te bewonderen van 6 april t/m 27 mei 2020 (alleen op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur). De toegang is gratis.