Rijksmuseum

Rijksmuseum

Museumbezoek: Rembrandt en Velazquez
Maandag 25 november 2019
Vertrek 09.00 uur vanaf Station Ruurlo
Kosten € 10 excl. reis en toegang
Deze activiteit is volgeboekt
Zie het fotoalbum van dit bezoek

Rembrandt: Vaandeldrager – Eigendom familie Rothschild – Vaste verkoopprijs € 165 miljoen! – Gefotografeerd tijdens bezoek op 25-11-19


Klik op logo voor
‘Rembrandt in Ruurlo’

Tentoonstelling: Rembrandt en Velazquez – Nederlandse en Spaanse Meesters.

Op 25 november bezoeken we in het Rijksmuseum de tentoonstelling Rembrandt-Velázquez. Een tentoonstelling met topstukken van dé grote meesters uit de 17de eeuw uit Nederland en Spanje. Schilderijen van Velázquez, Rembrandt, Murillo, Vermeer, Zurbarán, Hals en Ribera komen voor het eerst samen dankzij de unieke samenwerking tussen het Museo del Prado in Madrid en het Rijksmuseum. Rembrandt-Velázquez gaat vooral over schoonheid, emotie, religie en realisme, waarbij de Spaanse en Nederlandse meesterwerken in paren worden gepresenteerd en zo met elkaar in dialoog gaan.
Dit jaar is waarschijnlijk de enige keer in je leven dat je een tentoonstelling met deze (combinatie van) schilderijen kunt bezoeken. Pak de kans om op een ontspannen manier en met een gezellige groep, gelijkgestemde mensen te genieten van een evenement van wereldformaat.

In het Rijksmuseum worden we rondgeleid door een deskundige gids. De reis begint om 9.00 uur op het station van Ruurlo. Naar verwachting zijn we aan het eind van de middag weer terug. Nadat je je hebt aangemeld, krijg je bericht. Wil je zeker zijn van je deelname aan deze excursie meld je dan zo spoedig mogelijk aan.
Elke groep bestaat uit maximaal vijftien personen. Als dat aantal is bereikt, wordt de volgende groep samengesteld. Om de kosten te drukken wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van de samenreis korting van de NS. Vertrek 9.00 uur vanaf station Ruurlo. Voor deze excursie geldt dat aanmelden echt noodzakelijk is. En wil je zeker zijn van deelname: doe dat dan meteen. Wij vragen een voorlopige bijdrage van € 10.- voor de gids in het museum. Afhankelijk van het aantal deelnemers zal dit bedrag iets kleiner of groter zijn. Het zal niet hoger worden dan
€ 15.- per persoon.

Druk bovenaan op de blauwe knop Bestellen om te reserveren.

 

Isaak en Rebecca

 

Musicerend gezelschap

 

Landschap met stenen brug