Cursisten Expositie 2022

Cursisten Expositie 2022

Cursisten overzicht expositie
1 april t/m 27 april 2022
Kulturhus, Nieuweweg 5 in Ruurlo
op werkdagen van 09.00-17.00 uur
De opening is op 1 april om 16.00 uur
Bekijk hier het Fotoalbum van de opening

Cursisten tonen hun werk in een overzichtsexpositie

Kom en bewonder het werk van onze cursisten tijdens een speciaal voor hen ingerichte tentoonstelling!
De expositie bestaat uit kunstwerken van de cursussen Beeldhouwen, Boetseren, Tekenen, Portretschilderen, Kalligraferen, Aquarel of acryl schilderen, Wolvilten en Olieverf schilderen.

De afgelopen twee jaren zijn moeilijk geweest voor iedereen, ook voor onze cursisten. Graag wilden zij verder met hun lessen waarvoor ze zich hadden ingeschreven.
De één om eens te proeven aan beeldhouwen, schilderen of één van de vele andere cursussen die de KunstKring Ruurlo te bieden heeft, de ander om zich verder te ontwikkelen en te verdiepen in een bepaalde techniek. We hebben dan ook zo goed als het kon de cursussen door laten gaan. De cursisten kwamen telkens trouw zodra het wel mogelijk was.
Het atelier was aangepast aan 1 ½ m afstand; de QR-toegangscode werd gevraagd. Vooral het laatste zorgde voor opschudding en discussie.
Ondanks alle beperkingen hebben onze cursisten toch prachtige kunstwerken gecreëerd; zij verdienen complimenten. De werkgroep Cursussen is daarom blij en trots dat we samen met de Expositiegroep deze tentoonstelling na twee jaar weer kan realiseren.

De expositie wordt feestelijke geopend op vrijdag 1 april om 16.00 uur. Eerst brengen we samen een toast uit op het succes van de tentoonstelling. Daarna kunnen alle aanwezigen de tentoonstelling bekijken. Gelukkig kunnen we nu weer zeggen: Iedereen is van harte uitgenodigd!

Als je overweegt je in het nieuwe seizoen in te schrijven voor een of meerdere cursussen, dan is de opening een heel mooi moment om met cursisten te praten over hun ervaringen. Ben je op die datum verhinderd? De expositie is te bewonderen van 4 april t/m 27 april (alleen op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur). De toegang is gratis.