Kunst zoals Rembrandt

Kunst zoals Rembrandt

Liefst meer dan honderd kunstwerken zijn binnen gekomen!
De opening van de expositie was op zondag 13 oktober.
De kunstwerken worden tentoongesteld op werkdagen tussen 14 oktober
en 22 november 2019 in het Kulturhus in Ruurlo.
Zie de foto’s van de opening
alsmede de video’s van de kunstwerken

Klik op logo voor
‘Rembrandt in Ruurlo’

Beleef Rembrandt in Ruurlo!

Op de oproep aan (amateur)kunstenaars en cursisten om werk in te leveren, geïnspireerd door het werk van Rembrandt, zijn meer dan honderd aanmeldingen uit het hele land binnen gekomen, die inmiddels bij ons zijn ingeleverd. We zijn blij verrast hoe goed en mooi de kunstwerken zijn. Wat een ongelooflijk talent!
De kunstwerken vormen thans de expositie ‘Rembrandt in Ruurlo’, op 13 oktober jl. feestelijk geopend door burgemeester Joost van Oostrum. Deze expositie wordt gehouden tussen 14 oktober en 22 november 2019 in het Kulturhus in Ruurlo. Tevens zijn alle werken gefotografeerd en hier is een videopresentatie van gemaakt, die tijdens het concert van Trio Cordevento op 13 oktober om 15.00 uur werd vertoond.

Prijs voor de winnaar

Tussen 13 oktober en 22 november kan het publiek haar stem uitbrengen op haar favoriete kunstwerk. Dat kan op de bovenverdieping van het Kulturhus. Je kunt daar een stembriefje invullen met het nummer van je favoriete werk en dat deponeren in de stembus.
De maker van het mooiste kunstwerk dat de meeste stemmen krijgt, ontvangt een mooie prijs, namelijk een passe-partout voor alle concerten en lezingen in 2020!
De prijs wordt uitgereikt op 22 november door Jan Six in de pauze van zijn lezing Rembrandt en Hendrickje (Stoffels uit Bredevoort).

Kom, kijk, geniet en breng uw stem uit!

  

Afleveren van de kunstwerken