Schilderen als Corneille (4)

Workshop voor de hele familie
Woensdag 26 oktober 2022 van 13.30 – 16.00 uur
Docent: Ineke van Schijndel
Kosten €35,- Incl. materiaal

Bent u altijd al geboeid geweest door de Cobra -groep van o.a. Karel Appel, Constant en Corneille? Dan is deze workshop beslist iets voor u. Docent Ineke van Schijndel helpt u met het ontwerp en de techniek. Door de vrolijke kleuren, het eenvoudige ontwerp en de speelse vormen spreken de werken van Corneille een groot publiek aan.

Ineke heeft voor Corneille gekozen omdat hij eenvoudige vormen gebruikt met een speels effect. Bovendien werkt hij met vrolijke kleuren en thema’s.

Aan het eind van de workshop gaat u met een prachtig eigengemaakt kunstwerkje naar huis!  Iedereen kan meedoen, jongen oud, beginners en gevorderden. Ineke heeft ervaring in het begeleiden van gemengde groepen.
Als u iets meer wilt lezen over de docent klik dan op -> https://inekevanschijndel.exto.nl/

In de prijs van de workshop is koffie, thee, limonade en het gebruik van verf, kwasten en 1 doek van 20 x 20 cm inbegrepen. U hoeft daarvan dus niets mee te brengen.

Aanmelden voor de juiste groep.
Deze “familie” variant van de workshop wordt in de herfstvakantie speciaal georganiseerd voor kinderen, die eventueel samen met familieleden of vrienden willen deelnemen. Wij houden twee dezelfde workshops, één om 10:00 uur en één om 13:30. Wilt u bij uw aanmelding aub vermelden voor welke van de 2 u belangstelling heeft? Als u zich met een groepje aanmeldt dan graag even aangeven wie daar allemaal deel van uitmaken.