Cursussen en Workshops

De cursussen en workshops worden gegeven door deskundige docenten. Bij voldoende aanmeldingen worden groepen gevormd voor beginners en gevorderden. Leden krijgen 5% korting op het cursusgeld.

WORKSHOP

Schilderen als Corneille

Groep 1: zaterdag 21 okt 2023
10.00 - 12.30 uur
Groep 2: zaterdag 13.30 - 16.00 uur

Docent: Ineke van Schijndel
Doelgroep: beginners
Locatie: Atelier Kulturhus
Prijs: € 40 (incl. 1e materiaal)

Er zijn op deze dag twee groepen. De eerste begint om 10.00 en de tweede om 13.30 uur. Alleen bij voldoende aanmeldingen gaan beide workshops door.

AANMELDEN WORKSHOP

Ineke van Schijndel
Schilderen als Corneille

De werken van Corneille spreken een groot publiek aan vanwege de vrolijke kleuren, eenvoudige ontwerpen en speelse vormen. Ben jij ook altijd al geboeid door de Cobra-groep van o.a. Karel Appel, Constant en Corneille? Dan is deze workshop zeker iets voor jou! Docent Ineke van Schijndel zal je helpen met het maken van een ontwerp en met de techniek.

Ineke heeft voor Corneille gekozen vanwege zijn gebruik van eenvoudige vormen met een speels effect en zijn werken met vrolijke kleuren en thema’s. Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een prachtig eigengemaakt kunstwerkje! Iedereen kan meedoen, jong en oud, beginners en gevorderden. Ineke heeft ervaring in het begeleiden van gemengde groepen.

In de prijs van de workshop is koffie, thee en het gebruik van verf, kwasten en 1 doek van 20 x 20 cm inbegrepen. Je hoeft dus niets mee te brengen.

Meer over Ineke van Schijndel lees je op: www.inekevanschijndel.exto.nl.