Schilderen als Corneille (1)

Beginners en gevorderden
Zaterdag 15 oktober 2022 van 10.00 – 12.30 uur
Docent: Ineke van Schijndel
Kosten €35,- Incl. materiaal

Bent u altijd al geboeid geweest door de Cobra -groep van o.a. Karel Appel, Constant en Corneille? Dan is deze workshop beslist iets voor u. Docent Ineke van Schijndel helpt u met het ontwerp en de techniek. Door de vrolijke kleuren, het eenvoudige ontwerp en de speelse vormen spreken de werken van Corneille een groot publiek aan.

Ineke heeft voor Corneille gekozen omdat hij eenvoudige vormen gebruikt met een speels effect. Bovendien werkt hij met vrolijke kleuren en thema’s.

Aan het eind van de workshop gaat u met een prachtig eigengemaakt kunstwerkje naar huis!  Iedereen kan meedoen, jongen oud, beginners en gevorderden. Ineke heeft ervaring in het begeleiden van gemengde groepen.
Als u iets meer wilt lezen over de docent klik dan op -> https://inekevanschijndel.exto.nl/

In de prijs van de workshop is koffie, thee en het gebruik van verf, kwasten en 1 doek van 20 x 20 cm inbegrepen. U hoeft daarvan dus niets mee te brengen.

Aanmelden voor de juiste groep.
Wij organiseren op één dag twee dezelfde workshops, om 10:00 uur en om 13:30. Wilt u bij uw aanmelding aub vermelden voor welke van de 2 u belangstelling heeft? Als u zich met een groepje aanmeldt dan graag even aangeven wie daar allemaal deel van uitmaken.
Maar speciaal voor kinderen die samen met vader, moeder, oma of opa willen deelnemen organiseren wij in de herfstvakantie de speciale “familie” variant van deze workshop. Zie daarvoor de aparte webpagina’s.