Aanmelden met onderstaand formulier
 
Algemene informatie over onze cursussen

Ieder jaar stelt de werkgroep ‘cursussen’ weer een aantrekkelijk en gevarieerd programma samen. Het groeiende aantal deelnemers toont het succes van de cursussen en daar zijn wij natuurlijk trots op. Heel veel cursussen worden, vanwege het succesvolle verloop in het vorige seizoen, opnieuw gestart, zodat heel veel nieuwe cursisten zich hiervoor kunnen inschrijven. Heel veel cursussen worden, opnieuw omdat ze zo succesvol waren, als cursussen voor gevorderden vervolgd, zodat cursisten zich verder kunnen bekwamen in de technieken. Maar vooral, zo blijkt, om de sfeer, de onderling opgebouwde band en de deskundige en plezierige begeleiding van de docenten opnieuw te ondergaan en te beleven.
Ook de zo genoemde ‘open ateliers’ zijn voltreffers gebleken. Zij bieden cursisten de mogelijkheid om zonder docent met elkaar hun vaardigheden te verdiepen en te delen. Zij inspireren en stimuleren elkaar in een gezellige sfeer. Er is een open atelier voor schilderen en boetseren, wolvilten en voor fotografie.
Kortom: iedereen die ook maar iets van creativiteit bij zichzelf vermoedt kan terecht bij de KunstKring Ruurlo om deze aanleg te ontdekken en verder te ontwikkelen.
Ook enthousiast geworden? Voor alle cursussen kun je je nog inschrijven.
 
Er geldt een aantal spelregels:
• Het minimale of maximale aantal deelnemers verschilt per cursus
• Het lesgeld is inclusief koffie/thee
• Leden van de KunstKring betalen een speciale ledenprijs
• Alle cursussen worden gegeven in ons atelier in het Kulturhus Ruurlo, tenzij anders vermeld.

  • Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze Nieuwsbrief.

De Vereniging KunstKring Ruurlo houdt zich aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming